Executam lucrari de montaj tigla acoperisuri reparatii orice tip de i

Reparatii Brasov, Brasov, RO 4 sapt in urma

Acest anunt nu are imagine incarcata.

Descriere

De ce noi?
Bine ați venit la MEGA SISTEM ACOPERIS S.R.L.!
La MEGA SISTEM ACOPERIS, ne-am dedicat activitatea construirii și întreținerii acoperișurilor de cea mai înaltă calitate. Iată ceea ce vă putem oferi:

Servicii oferite:
Montaj acoperișuri din țiglă metalică: experiența noastră în montajul acoperișurilor din țiglă metalică asigură o construcție solidă și durabilă, adaptată cerințelor specifice ale fiecărui proiect.
Montaj acoperișuri din țiglă ceramică: un acoperiș realizat din țiglă ceramică este recunoscut pentru durabilitatea sa remarcabilă. În general, durata de viață a unui astfel de acoperiș poate depăși 50-100 de ani, cu condiția să beneficieze de o instalare corectă și de întreținere periodică.Este important să menționăm că durata de viață a unui acoperiș poate fi influențată de o serie de factori precum calitatea materialelor folosite, metodele de instalare, condițiile climatice locale și întreținerea regulată. Cu toate acestea, în general, țigla ceramică rămâne una dintre cele mai durabile și fiabile opțiuni pentru acoperișurile rezidențiale.
Dulgherie: realizăm lucrări precise de dulgherie pentru a consolida structura acoperișului, contribuind la durabilitatea și rezistența acestuia în fața condițiilor meteorologice extreme.
Montaj și reparatii jgheaburi și burlane: ne ocupăm atât de montajul inițial, cât și de repararea sistemului pluvial al casei dumneavoastră. Efectuăm montajul precis al jgheaburilor și burlanelor pentru a asigura o drenare eficientă a apei de pe acoperiș, prevenind acumularea acesteia și protejând structura locuinței împotriva deteriorării. De asemenea, suntem specializați în intervenții de reparații, oferind soluții profesionale pentru remedierea rapidă a problemelor apărute în sistemul pluvial, asigurând astfel funcționarea corespunzătoare a acestuia în orice condiții meteo.
Parazapezi: instalăm parazapezi pentru a preveni acumularea excesivă de zăpadă și gheață pe acoperiș, asigurând siguranță și protecție în sezoanele reci.
Mansardari: construim mansarde care nu doar adaugă valoare locuinței, ci oferă și spații utile, adaptate cerințelor dumneavoastră, fie că este vorba de dormitoare suplimentare, birouri sau spații de joacă. Cu atenție la detalii și respectând cele mai înalte standarde de calitate, vă oferim soluții personalizate pentru a transforma acoperișul într-un spațiu util și atrăgător.
Hidroizolații: aplicăm soluții de hidroizolație de înaltă calitate pentru a proteja acoperișul împotriva infiltrărilor de apă și pentru a prelungi durata de viață a acestuia. Protecție completă împotriva infiltrărilor de apă.
Reparatii acoperisuri: echipa noastră intervine rapid și eficient pentru remedierea oricăror probleme apărute pe acoperișul dvs., oferind soluții durabile și profesionale.
Izolatii exterioare: realizăm izolații exterioare pentru a asigura o protecție eficientă împotriva factorilor externi și pentru a îmbunătăți eficiența energetică a locuinței.
Izolatii interioare: aplicăm izolații interioare de calitate pentru a oferi un mediu confortabil, reducând pierderile de căldură și zgomotul din interiorul casei. Obțineți un confort termic și fonic în locuință, pentru un mediu plăcut.
Montaj ferestre Velux: realizăm montajul de ferestre în acoperiș și iluminatoare Velux, oferind soluții moderne și practice pentru aducerea luminii naturale în interiorul casei dumneavoastră. Aceste instalări sunt realizate cu o garanție a serviciului, asigurând nu doar iluminare naturală optimă, ci și calitate și durabilitate pe termen lung. Ca rezultat, beneficiați de lumină naturală și aer proaspăt în interiorul casei dvs.
Foisoare și terase din lemn: construim foisoare și terase din lemn, adăugând un spațiu relaxant și plăcut în exteriorul locuinței, potrivit pentru momente de relaxare și socializare.

Comentarii

No comments has been added yet
80.00 LEI

Brasov, Brasov, RO Str Ardalull.nr5

13 Vizualizari ID #2992

Despre utilizator

826
Alex acum 1 luna
Alex
Inregistrat acum 1 luna
Politica cookies