Offre de 351000€

Publicitate Barsanesti, Bacau, RO acum 1 an

Acest anunt nu are imagine incarcata.

Descriere

OFERTA de 351.000 €
Buna ziua !!!
Numele meu este Kristalina Ivanova Georgieva, sunt economist de nationalitate bulgara, in prezent urmeaza tratament medical intr-un spital din Londra. Sunt steril, adică fără copii.
După o analiză atentă, mă gândesc să donez o parte din averea mea estimată la 351.000 de euro pe care am moștenit-o de la răposatul meu soț, după confirmarea rezultatelor testelor, rapoartele mele medicale indicând că nu voi supraviețui mai mult de următoarele câteva luni. Am cancer la gat, nu mai pot vorbi.
Nu prea stiu de ce te-am ales, profilul tau nu este nimic deosebit in comparatie cu ceilalti, dar eu cred mult in Dumnezeu, i-am cerut mereu sa imi treaca calea catre cel care poate avea grija de el. În timpul cercetărilor mele, v-am întâlnit întâmplător și am decis să vă împărtășesc asta. Deci, cred că e soarta.
Voi fi recunoscător să-ți dau acești bani pe care i-am pus personal într-o bancă, în speranța că banii cu siguranță te pot ajuta în proiectele tale, te rog să accepți asta pentru că este un cadou că îți fac asta fără să cer nimic în schimb. Vă rog să mă contactați din nou dacă sunteți de acord, astfel încât să vă pot pune în legătură cu notarul meu care vă va ajuta să îndepliniți formalitățile administrative pentru a reveni în posesia fondurilor cât mai curând posibil.
Aștept un răspuns de la dumneavoastră pe WhatsApp :
http://Wa.me/+22954627027

Specificatii

Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
Verifica cu vanzatorul

Barsanesti, Bacau, RO

16 Vizualizari ID #2247

Despre utilizator

521
ivanova Goergieva Kristalina acum 1 an
ivanova Goergieva Kristalina
Inregistrat acum 1 an
Politica cookies