CASA SMART COST INTRETINERE ZERO

Case Santandrei, Bihor, RO acum 1 luna

Descriere

O oportunitate unică de a deveni proprietarul unei case de excepție situată în inima pitorească a localității Santandrei, pe strada Teiului la o distanta de centrul orașului Oradea de doar 10 minute. Această reședință rafinată și modernă vă întâmpină cu 2 dormitoare spațioase, 2 băi elegante, living generos, bucătărie complet utilată, o terasă încântătoare, cameră tehnică bine organizată și un garaj generos.

Construită în anul 2017 cu cele mai bune materiale și atenție la fiecare detaliu, această casă de 120 mp utili se mândrește cu un plan parter și este amplasată pe un teren de 350 mp. Un aspect deosebit este posibilitatea de achiziționare a unui teren suplimentar pentru extinderea curții, pentru cei care își doresc un spațiu verde mai generos!

Confortul și eficiența energetică sunt asigurate prin izolarea podului cu vată minerală de 20 cm și izolarea exterioară cu polistiren de 15 cm. Proprietatea este racordată la rețeaua de gaz, curent electric și dispune de fosa septica de adâncime, eliminând necesitatea de golire sau întreținere constantă.

Sistemul de încălzire și apă caldă menajeră este asigurat de o pompă de căldură aer-apă Daikin, iar energia electrică este produsă de panouri fotovoltaice de 9kw (instalate acum 2 ani), eliminând complet cheltuielile lunare cu energia. Toată mobila din casă este realizată la comandă, iar electrocasnicele de calitate sunt incluse în preț: mașină de spălat rufe, uscător de rufe, mașină de spălat vase, cuptor, plită cu inducție, frigider, cuptor cu microunde, și hotă.

Pe timp de vară, răcorirea casei este asigurată de o pompă de căldură aer-aer Daikin, iar curtea este amenajată cu gazon și sisteme de irigare automate. Terasa acoperită și închisă cu riflaj din lemn tratat, pomii ornamentali și grădina cu irigații automate completează imaginea unei locuințe perfecte.

Sistemul de răcorire, încălzire, producție de energie, irigație și tunderea gazonului sunt complet automatizate și pot fi controlate de pe telefonul mobil. Casa nu implică niciun cost lunar, putând verifica facturile de curent care demonstrează generarea de energie electrică în exces.

Nu rata ocazia de a trăi într-un spațiu care oferă confortul și eficiența pe care le meriți! Sună astăzi și pentru a programa o vizionare.

Specificatii

Numar camere 9 +
Numar bai 4 +
De Vanzare sau Inchiriere De vanzare
Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
179900.00 €

Santandrei, Bihor, RO Teiului

42 Vizualizari ID #3299

Despre utilizator

848
Dan Oprean 2 luni in urma
Dan Oprean
Inregistrat 2 luni in urma
Politica cookies