3 camere decomamdat Titan Parc Teilor

Apartamente Bucuresti Sector 3, Ilfov, RO 4 luni in urma

Descriere

Apartament 3 camere decomandat cu terasa,suprafata 90 mp,construit in anul 2019,etaj 1/4.

Apartamentul se vinde doar mobilat si utilat!!!

Acest superb apartament cu finisaje de lux si materiale de foarte buna calitate, se vinde numai mobilat si utilat exact ca in poze cu mutare imediata.Dispune de o centrala termica prin condensare controlabila manual cat si prin wi-fi bransat la toate utilitatile orasului.

Situat la etajul 1 din S+P+4 retras al unui bloc cu lift silentios si excusivist, de o calitate superioara a materialelor de constructie,cu o arhitectura si compartimentare ideala pentru familia dumneavoastra,amplasat doar la 10 minute de mers pe jos la statia de metrou 1 Decembrie,cu acces la magazine,supermarket,Mall,in apropiere de Parcul Teilor si Auchan Titan.
Mijloc Transport Autobuz Stb 330,253 la 5 min de mers pe jos!

Apartamentul este bine compartimentat cu o arhitectura foarte clara si bine proportionata,beneficind de spatii generoase ferestre largi si bine iluminate.Regasim la acest apartament propus spre vanzare materiale de constructie si finisaje din cele mai de top si calitate firme.

Constructia este realizata pe cadre de beton armat si compartimentarea cu caramida Porotherm,fapt pentru care constructia in sine ofera siguranta si confort iar izolatia constructiei este una de foarte buna calitate termica cit si fonica.

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Scoala nr. 20, Scoala nr. 200, After School, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum, Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu. Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.

Locatia ofera viitorilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady, Str. Bratarii si Bdul. 1 Decembrie 1918, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celalalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei: RATB 23; 27; 40; N111 si altele.

Apartamentul dispune de cadastru,intabulare si certificat energetic.

Specificatii

Imobiliare tip Apartament 3 camere
De Vanzare sau Inchiriere De vanzare
Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
153000.00 €

Bucuresti Sector 3, Ilfov, RO Postasului 27 Zona Titan Parc Teilor

9 Vizualizari ID #2937

Despre utilizator

810
Velicu paul 4 luni in urma
Velicu paul
Inregistrat 4 luni in urma
Politica cookies