Detox For X5 ceai de slabit

Timp liber si sport Bucuresti Sector 4, Ilfov, RO acum 1 luna

Descriere

Orice medicament sau tratament luat necorespunzător nu are cum să rezolve o cauză sau să ajute la atingerea scopului. În legătură cu acest ceai am primit următoarele indicații de la producători:
- se bea dimineața sau când vă treziți pe stomacul gol un plic de ceai pus în 150-200ml de apă fierbinte, se poate servi atât cald cât și rece.
- înainte de acest ceai NU se consumă altceva , nici măcar cafeaua de dimineața, el trebuie să fie absorbit de pereții stomacului ca prim aliment.
- după ce ați consumat ceaiul la 30min se servește micul dejun sau măcar un sandwich ca ingredientele din ceai să înceapă digestia cu ce ați servit dvs. Trebuie să serviți ceva cu care să-și înceapă efectul.
- se bea multă apă, oricum luat corect provoacă sete.
- acest ceai de regulă primele zile constipă! De aceea în pachet găsiți cele 2 plicuri sau un plic mai măricel alb din care se pune un vârf de linguriță într-un iaurt sau direct intr-o cantitate mica de apă la nevoie, este primul semn că funcționează! Daca nu aveti problema asta, pe parcursul celor 30 zile se pune un plic în a16a zi de folosire intr-un iaurt si inca un plic a30a zi de preferat cand sunteți la domiciliu. Plicurile albe sunt opționale. Dar bineînțeles dacă și mâncați ceva după cele 30min de când l-ați băut.
- pe parcursul zilei dă senzație de sațietate, sete și transpirație.
- neapărat cântăriți-vă! De multe ori "la ochi" nu ne dăm seama!
- puteți mânca ca de obicei, nu necesita un anume regim sau sport , cu timpul ar trebui să vă ajute să micșorați cantitatea de mâncare și poftele.
- în funcție de organism și din observațiile celor care au folosit se slăbește între 4- 14kg.

Specificatii

Livrare cu verificare
Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
125.00 LEI

Bucuresti Sector 4, Ilfov, RO

6 Vizualizari ID #3149

Despre utilizator

834
Elena acum 1 luna
Elena
Inregistrat acum 1 luna
Politica cookies