Epilator clasa Premium 999999 pulsatii epilare definitiva mod automat

Cosmetice - Ingrijire Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO 2 luni in urma

Descriere

Produs nou de calitate superioara cu factura fiscala(optional).
Vanzatorul este persoana juridica(SRL).

999.999 Pulsatii: Acest epilator este dotat cu un numar impresionant de 999.999 de pulsatii, garantand o eficienta ridicata in indepartarea parului nedorit.
Epilare Definitiva: Cu ajutorul tehnologiei laser, acest epilator promite rezultate definitive in indepartarea parului. Folosind energia luminii cu laser, parul este indepartat de la radacina, impiedicandu-l sa mai creasca in viitor.
Mod Automat: Epilatorul este echipat cu un mod automat care optimizeaza procesul de epilare, facilitand utilizarea pentru utilizator. Acest mod poate ajusta parametrii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele si par.
Pentru Barbati si Femei: Epilatorul este conceput pentru a fi folosit atat de catre barbati, cat si de catre femei, oferindu-le ambilor o solutie eficienta pentru indepartarea parului nedorit de pe diferite parti ale corpului.
Indepartare Permanenta a Parului: Tehnologia avansata cu laser asigura indepartarea permanenta a parului de pe corp, inclusiv de pe brate, picioare, axile, zona faciala si inghinala.
Pentru Uz Casnic: Acest epilator este ideal pentru utilizarea la domiciliu, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia de beneficiile epilarii permanente in confortul propriei case.
Senzor de Piele: Epilatorul este echipat cu un senzor de piele care monitorizeaza continuu tipul si tonul pielii, asigurandu-se ca energia laserului este ajustata corespunzator pentru a se potrivi fiecarui utilizator in parte si pentru a minimiza riscul de iritatii sau arsuri.
Design Negru Lucios: Epilatorul prezinta un design elegant si modern, cu finisaj negru lucios, care il face atragator si usor de integrat in orice baie sau spatiu de ingrijire personala.
In concluzie, epilatorul clasa Premium este o optiune excelenta pentru cei care cauta o solutie eficienta si permanenta pentru indepartarea parului nedorit de pe corp, oferindu-le utilizatorilor confort si rezultate de lunga durata in confortul propriei case.

Specificatii

Livrare cu verificare
Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
270.00 LEI
Professional seller

Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO Strada Ghirlandei Nr 7 Bl 45 Sc 2 Et 4 Ap 39

5 Vizualizari ID #3323

Despre utilizator

856
Rosioara Sorin 2 luni in urma
Rosioara Sorin
Bucuresti Sector 6, Ilfov, Romania,
Strada Ghirlandei Nr 7 bl 45 sc 2 et 4 ap 39
Inregistrat 2 luni in urma
Politica cookies