Casca handsfree wireless bluetooth 53 dual microfon cu reducere a zgomotului ENC

Audio/Video Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO 2 luni in urma

Descriere

Produs nou de calitate superioara cu factura fiscala(optional).
Vanzatorul este persoana juridica(SRL).

Bluetooth 5.3: Ultima versiune Bluetooth asigura o conexiune stabila si rapida intre casca handsfree si dispozitivul tau compatibil, pentru a te bucura de muzica si apeluri fara intreruperi.
Reducere a zgomotului ENC: Tehnologia de reducere a zgomotului ambiental (ENC) filtreaza si minimizeaza zgomotele din jur, permitandu-ti sa te concentrezi pe sunetul clar si detaliat al muzicii sau al apelurilor.
Reincarcare in carcasa: Casca vine cu o carcasa de incarcare care iti ofera posibilitatea de a-ti reincarca dispozitivul oriunde te-ai afla. Aceasta caracteristica este utila in calatorii sau in timpul deplasarilor lungi.
Durata lunga de functionare: Cu o singura incarcare, casca handsfree poate functiona timp de pana la 20 de ore, iar cu ajutorul carcasei de incarcare, autonomia poate ajunge la aproximativ 80 de ore. Astfel, te poti bucura de utilizare indelungata fara sa-ti faci griji pentru descarcarea bateriei.
Sunet HD: Sunetul de inalta definitie ofera o experienta auditiva exceptionala, reproducand detaliile subtile ale sunetului si oferind o calitate superioara a reproducerii muzicii si a apelurilor.
Fast Charging: Functia de incarcare rapida permite incarcarea rapida a castii, astfel incat sa poti reveni rapid la utilizarea dispozitivului.
Microfon ajustabil: Microfonul casetei handsfree este ajustabil, ceea ce iti permite sa pozitionezi microfonul in modul cel mai confortabil pentru tine, pentru a asigura o calitate optima a apelurilor.
Functionalitate gaming: Datorita latencelor reduse si a calitatii audio superioare, casca handsfree este potrivita si pentru gaming, oferindu-ti o experienta captivanta si imersiva in lumea jocurilor video.
In concluzie, casca handsfree wireless Bluetooth 5.3 reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta performanta audio superioara, confort si functionalitate avansata intr-un dispozitiv portabil.

Specificatii

Audio/Video Casti audio
Livrare cu verificare
Negociabil

Comentarii

No comments has been added yet
170.00 LEI
Professional seller

Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO Strada Ghirlandei Nr 7 Bl 45 Sc 2 Et 4 Ap 39

2 Vizualizari ID #3325

Despre utilizator

856
Rosioara Sorin 2 luni in urma
Rosioara Sorin
Bucuresti Sector 6, Ilfov, Romania,
Strada Ghirlandei Nr 7 bl 45 sc 2 et 4 ap 39
Inregistrat 2 luni in urma
Politica cookies