Ajutor

Pagina de ajutor

Înainte de toate vă spunem că suntem aici pentru a vă asista în toate problemele de orice fel întâmpinate şi inclusiv pentru a avea succesele scontate pe website-ul nostru.

Contul meu Publicate

--------------

- Cum îmi creez contul? Paşii de urmat sunt simpli

Pentru a vă crea un cont pe website-ul nostru Publicate aveţi nevoie de un nume, email, parola şi un număr de telefon.

În dreapta sus a paginii aveţi "Contul meu sau Cont nou".

Secţiunea" Contul meu" este pentru cei care au deja cont pe website-ul Publicate

Secţiunea"Cont nou"este pentru cei care nu au cont pe website-ul Publicate

În continuare pentru a crea contul daţi click pe secţiunea Cont nou şi veţi deschide pagina de Cont nou. Dedesubt aveţi câmpurile de completat cu nume, parola, email şi număr de telefon, opţional încărcare poză de profil pentru poza contului și verificare număr de telefon. Urmează paşii de verificare al numărului de telefon mai jos.

Se face prin introducerea numărului de telefon de România în rubrica indicată. După ce aţi introdus numărul daţi click pe trimite codul. Veţi primi un mesaj cu un cod de 4 cifre pe care îl veţi introduce în cele 4 căsuţe de verificare. După introducerea codului numărul se va verifica automat şi puteţi trece la pasul final de creare cont apăsând butonul Crează cont.

Atenţie:

Nu puteţi crea mai multe conturi cu un singur număr de telefon.Se va crea un singur cont cu un singur număr de telefon.

Dacă introduceţi un număr de telefon şi el este înregistrat pe site-ul publicate.ro, va apărea un mesaj pe ecran în care vă informează că numărul adăugat este deja înregistrat în sistem. După ce daţi ok la mesaj,numărul introdus de dumneavoastră va dispărea automat din rubrica de telefon,dar el va rămâne afişat mai jos în rubrica Verificare număr de telefon.

Chiar dacă numărul de telefon să şters din rubrica Număr telefon* dar nu să şters din rubrica de mai jos de Verificare număr de telefon,tot ce aveţi de făcut este să adăugaţi în rubrica Număr de telefon* un număr nou,nefolosit pe site şi el se va schimba automat cu numărul nou introdus de dumneavoastră după ce daţi click pe butonul Trimite codul de verificare. Mesajul de informare apare pe ecran doar dacă numărul de telefon este deja înregistrat în sistem,dacă numărul este nou nu veţi primi nici un mesaj.

După ce aţi completat câmpurile apăsaţi butonul Creare cont. Veţi primi un email de confirmare cu un link, daţi click pe acel link pentru a valida contul nu înainte de a citi şi de a fi de acord cu termenii şi condiţiile site-ului. Contul dumneavoastră a fost creat cu succes, veţi primi un alt email pentru a vă anunţa asta. Atenţie: nu vă puteţi loga în contul dumneavoastră dacă nu validaţi contul prin acel link trimis în e-mail Siguranţa şi securitatea contului dumneavoastră este prioritate pentru noi

ADMINISTRAREA CONTULUI

- Ţi-ai uitat parola?

Daţi click pe Contul meu sau Cont nou și aveţi la sfârşitul paginii secţiunea Am uitat parola

La versiunea mobil aveţi Autentificare în loc de Cont nou.

Daţi click pe "Am uitat parola" şi veţi deschide câmpul de Recuperare parola. Aici veţi introduce emailul dumnevoastră folosit la înregistrarea contului şi după daţi click pe butonul Trimiteţi noua parolă. În email veţi primi un link accesaţi acel link şi veţi fi redirecţionat pe pagina de Resetare parola, schimbaţi parola şi daţi click pe buton resetaţi. Parola a fost schimbată cu succes.

- Pot face schimbări de date în contul meu?

Dacă vrei să aduci modificări de date din contul tău le poţi face simplu

Intri în contul tău şi schimbi datele dorite:

*datele de contact

*poza profilului

*parola

*adresa de e-mail

*număr de telefon

- Cum îmi pot şterge contul definitiv?

Dacă dintr-un motiv optezi pentru ştergea contului definitiv o poţi face după ce te loghezi în >Contul meu ->Editare profil ->Ştergere cont

- Ce reprezintă secţiunea +detalii limită cont? La +detalii limită cont din secţiunea Anunţurile mele aveţi afişate limitele de anunţuri gratuite, câte anunţuri sau publicat deja pentru fiecare categorie şi categoriile cu limitele de anunţuri gratuite.

De ce nu se regăseşte şi meniul De vânzare în lista cu detalii limită cont?

- Pentru că meniul De vânzare este GRATUIT ÎN TOTALITATE cu excepţia secţiunii Tutun.

Secţiunea Tutun este cu plată de la prima postare.

De ce meniurile Afacerea ta, Matrimoniale şi categoriile Tutun, Saloane-Masaj-Videochat-Adult, Hostess-Promoteri nu se regăsesc în lista detalii limită cont?

- Pentru că aceste meniuri şi categorii sunt cu plată de la prima postare şi nu face interesul secţiunii detalii limită cont.

Secţiunea detalii limită cont este concepută pentru a contoriza anunţurile parţial gratuite, pentru ca fiecare utilizator să îşi ţină evidenţa anunţurilor postate gratuit şi pentru a şti câte mai are de postat gratuit până la atingerea limitei de anunţuri gratuite.

Informaţii despre anunţurile fiecărui meniu cu limitele lui gratuite se găseşte la pagina Lista anunţuri şi limitele lor.

Deţinătorii de conturi sau Utilizatorii pe site-ul Publicate.ro mai au opţiunea de a coresponda pe site între ei prin mesaje. Tot aici la secţiunea mesaje Utilizatorul are un mic panou de control şi poate bloca/debloca alt Utilizator, marcare cu steag ca mesaj important, activare notificaţii.

- Unde găsesc facturile mele?

Pe Publicate.ro poţi plăti serviciile cumpărate prin card bancar sau direct prin contul tău Publicate. Indiferent ce modalitate de plată alegi, ţi se va genera în mod automat o factură la care ai oricând acces.

PÎn toate celelalte cazuri, vei găsi factura în contul tău, la secţiunea Facturile mele. De acolo, poţi profita de opţiunile disponibile:

P- Descarcă în format PDF, cu datele de facturare completate odată cu înregistrarea plăţii

P- Vezi istoricul serviciilor plătite, denumirea serviciului achitat şi numărul de anunţ influenţat

ADMINISTRAREA ŞI ADĂUGAREA ANUNŢURILOR

- Cum public un anunţ?

Pentru a publica un anunţ apăsă butonul Adauga anunţ sau Contul meu şi vei fi redirecţionat la Autentificare.

Aici te vei loga pe contul tău cu e-mail şi parola

După te te-ai logat la contul tău ai secţiunea Adauga anunţ cu câmpurile următoare de completat:

1 Adauga titlu. Aici adaugă un titlu cât mai explicit pentru mai multă atenţie creată la anunţul tău;

2 completează câmpul descriere. Aici descrie anunţul tău cât mai laborios pentru şanse cât mai mari de reuşită;

3 selectează meniul. Aici selectează meniul, categoria, sub-categoria în care vrei să fie anunţul tău postat; Completează în continuare câmpurile afişate;

4 adaugă poze, poţi adăuga 20 de poze pe listare;

5 alegeţi pachetele de promovare dorite pentru evidenţierea anunţului. Aici anunţurile pot fi gratuite şi cu plata.la cele gratuite ai opţiunea să le adaugi un pachet de promovare pentru o evidenţiere mai bună şi şanse de reuşita mai mari.

La anunţurile cu plata, sau dacă alegi un pachet de promovare şi pentru anunţurile cu plata şi pentru cele gratuite, vei fi redirecţionat la pagina cu plăti pentru a face plata anunţului sau pachetului de promovare ales.

- Care este valabilitatea unui anunţ gratuit sau cu plată, care sunt anunţurile maxime pe utilizator, lista de preţuri şi perioada de valabilitate a anunțului?

Aici adaugăm lista de preţuri nouă din documentul lista de preţuri.

- Ce nu poţi vinde pe publicate?

Lista produselor şi serviciilor interzise pe publicate.ro le găsiţi aici

- Reguli de conduită

Mai avem câteva reguli de conduită pe care vrem să le luaţi la cunoştinţa şi NU PERMITEM următoarele:

*publicarea şi adăugarea mai multor anunţuri pentru acelaşi produs;

*ştergerea şi republicarea anunţurilor cu acelaşi conţinut;

*anunţuri care fac referire la mai multe produse;

*modificarea ofertei din conţinutul unui anunţ deja publicat;

*anunţuri false, interpretabile sau care conţin date cu caracter personal în cadrul descrierii lor;

*preţuri considerate nereale (0 lei sau 1 leu, pentru produse a căror valoare este în mod evident mai mare);

*poze preluate din alte surse (pozele care prezintă sigla altor site-uri, producători etc);

*link-anunţuri într-o limbă străina decât romană;

*anunţuri care conţin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa sau mesaje electronice nesolicitate (denumite general Spam);

*cererea de bunuri sau servicii, cu excepţia celor ce se încadrează în categoria Locuri de muncă, URL-uri către alte site-uri.

- Cum să ai vânzări cu succes?

Pentru a avea vânzări cu succes trebuie să ai:

1 un preţ atractiv

2 poze cât mai clare, reuşite şi frumoase

3 o descriere detaliată

4 un timp de răspuns relativ scurt la mesaje

SECŢIUNEA PLĂTI ŞI CUMPĂRARE CREDITE

Dacă ai trecut de limita gratuită a unui anunţ, vrei să promovezi un anunţ sau orice altă acţiune care necesita plata,ai nevoie de plată făcută pentru una din opţiunile dorite şi această plată se face prin Credit sau Debit card sau cu Credite din contul publicate.

- Prin Credit/Debit card puteţi plăti în siguranţă deoarece site-ul este securizat şi certificat SSL.Se acceptă carduri: Visa, Visa Electron, Mastercard şi Maestro.

Pentru a plăti cu cardul un pachet de promovare trebuie să intri în Contul meu -Anunturile mele-Articole, aici la Articole aveţi anunţurile care sunt postate de dumneavoastră, selectaţi Promovează din partea dreaptă a anunţului şi alegi pachetul de evidenţiere a anunţului dorit. După ce aţi ales pachetul de promovare adăugaţi în Coş, şi mergeţi la secţiunea Coş pentru a plăti Pachetul de evidenţiere ales.De aici veţi fi redirecţionat la pagina de plată, aici vă introduceţi datele bancare corect şi faceţi plata.

- Prin creditele Publicate.

Tot la secţiunea Lista promoţii aveţi Credite. Aici aveţi opţiunea de adăugare a creditelor în Portofelul contului. Alegeţi pachetul de credit dorit şi îl adăugaţi în Coş, mergeţi la pagina de plată, faceţi plata şi portofelul contului se va încărca cu creditul plătit plus bonusul aferent pachetului de credit. Din acest portofel al contului dumneavoastră puteţi face plata pentru viitoare produse sau servicii fără a mai fii nevoie să plătiţi de fiecare dată cu cardul, scăzând astfel timpul de achiziţie, fiind un mod simplu şi uşor de operat şi beneficiaţi şi de bonusul aferent pachetului de credite ales.

 
Politica cookies